Tahsin Banguoğlu İlkokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkini olacak öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde kaliteyi yakalamak için sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmek ve bölgemiz okulları içerisinde lider okul olabilmektir.

Misyon: Çağımızın gereği olan bilgi toplumu insanını yetiştirmeyi amaç edinen okulumuz; öğrencilerimize ihtiyaç ve yeteneklerine uygun bir eğitim hizmeti sunarak, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, ulusal değerlerini bilen ve koruyan, bilim ve teknolojiden yararlanan, paylaşımcı, üretken ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.

Başarılar:

Saatler: 07.30 - 18.10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 302 7461

WEB - https://tahsinbanguoglu.meb.k12.tr

Adres - Mehmet Akif Mahallesi Aşık Veysel Caddesi 2. Tolga Sokak No3 İkitelli/Küçükçekmece/ İSTANBUL

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 km